Saturday, December 24, 2011

GIVEAWAY FROM WWW.KAKINAKL.COM









GIVEAWAY FROM WWW.KAKINAKL.COM
di taja oleh

Animated Emoticons



3 sebab saya suka baca blog www.kakinakl.com



Pertama... sebab ada ini..

Animated Emoticons

bila ada Kata kunci kat atas tu..
senang saya nak cari mana-mana entry yang di sukai... ehe..





yang Kedua...

ni pun saya suka.. senang untuk saya dan pengguna..
tak perlu nak susah2 kalau nak cari entry yang lepas..
bila klik je salah satu.. contoh klik Jumpa retis..
terus link kan pengguna pada..

Animated Emoticons


Dekat situ.. saya pilih Majlis Pra Tonton Filem Khurafat..
Sebab saya suka citer ni.. wakaka..
best la akak jumpa pelakon cerita ni..
Animated Emoticons

suka si liyana jasmay tu...






yang ketiga paling saya suka blog www.kakinakl.com...

sebab banyak post tentang makanan..
saya suka tengok gambar-gambar makanan..
suka ambik resepi-resepi..


paling menarik perhatian...
resepi Puding la... suka buat puding..

banyak info menarik dalam blog www.kakinakl.com..


Psssttt.. berkenaan entry ini..

Makan Seafoods Di Pantai Kelulut, Marang



saya ni orang Terengganu.. tapi tak pernah pergi lagi kat sini..
macam menarik je tengok post dari akak yep.. hmmm..
Animated Emoticons
boleh try...





Pendek kata saya suka la baca blog akak..
Animated Emoticons




JALAN-JALAN SAMBIL MAKAN..
SAMBIL MAKAN SAYA JOIN GA INI..
BLOG AKAK BANYAK ENTRY PASAL MAKAN..
MEMANG SAYA TERTARIK HATI..





31 Disember 2011

1 comment:

kak ina kl said...

terima kasih sudi join yer..tunggu keputusannya