Wednesday, August 31, 2011

THIRD GIVEAWAY (GA) UMIYUMI


DSCN4187 by umiyumi
KLIK BANNER UNTUK JOIN


DSCN4190 by umiyumi


1) Penyertaaan dibuka kepada semua kecuali yang tinggal di Australia.

2) Tinggalkan address blog anda beserta email address di ruangan komen post ini.

3) Buat post/entry di blog anda tentang GA ini dan sertakan link ke Give Away ini. Terpulang kepada kreativiti masing-masing. Link ke GA ini adalah : http://umiyumi2.blogspot.com/2011/08/book1.html

4) Tarikh tamat GA ialah : tepat jam 12 tgh malam pada 31 Ogos 2011. Pemenang akan diumumkan pada
1 September 2011.

5) Pemenang akan dipilih secara rawak melaluiwww.random.org. Pemenang yang berjaya akan dihubungi melalui email. Sekiranya pemenang yang terpilih tidak menjawab email dalam masa tiga (3) hari, kemenangan adalah terbatal dan undian akan dibuat sekali lagi.

Saturday, August 27, 2011

LUCKY DRAW DUIT RAYA~~

KLIK BANNER UNTUK JOIN


Happy Giveaway by Si Budak Kurus

KLIK BANNER UNTUK JOIN

dianjurkan oleh

Duit Raya RM1000 Dari Blog Denaihati 2011

Duit Raya RM1000 untuk Rakan Blogger
klik untuk join..

Tugasan yang perlu dibuat mudah sahaja iaitu Rakan Blogger perlu memilih satu entri di Blog Denaihati contohnya “Cinta Dari Kaabah” kemudian klik entri lain di Related Post dan klik entri lain di Related Post sehingga anda tidak melihat tajuk entri pertama yang ada dalam senarai Related Post yang terakhir.

Friday, August 26, 2011

First Giveaway by Amalina Athman

KLIK BANNER UNTUK JOIN.

DIANJURKAN OLEH..



SYARAT-SYARAT.

1- Jadi follower blog ini ( optional/tak wajib )
2- Buat satu entry bertajuk " First Giveaway by Amalina Athman"
3- Copy n paste banner di atas ke dalam entry tersebut serta backlink ke entry ini.
4- Masukkan senarai sponsor dibawah ni dalam entry penyertaan anda:


5- Follow blog sponsor di atas(
wajib).Bagi shawl's gallery, sila like page shawl's gallery kat facebook.(wajib)
6- Tag beberapa orang blogger( tak wajib )
7- Setelah selesai mengikuti syarat2 di atas, hantarkan penyertaan anda di ruangan komen kat entry ni. Jika
hantar di ruangan komen entry yang lain, tidak akan di layan.

Thursday, August 25, 2011

Contest : Setahun Hanya Sekali

KLIK BANNER UNTUK JOIN..


TERMS AND CONDITIONS
  • Anda dikehendaki follow blog ini dan blog Kisah Kasih Chenta Hatiku. Pastikan korang attached kan Followers ID korang masa submit penyertaan nanti yek. Tak nak follow pun takpe. Tapi susah la I nak jejak korang balik.
  • Like blog ini pada ruangan "Like This Site!" di atas. :')
  • Buat satu entry pendek dan simple tentang contest ini. Dan korang just perlu Copy and Paste jek terms and conditions neh.
  • Make sure tampalkan sekali banner di atas pada entry korang menandakan korang join contest ini dengan jayanya.
  • Pemenang akan ditentukan melalui cabutan bertuah yang akan dilakukan oleh I masa hari ulangtahun I nanti. Yes, ini adalah contest "Lucky Draw".
  • Tolong submit penyertaan anda di ruangan komen entry ini oke.
  • Contest tamat pada 27 August 2011 bersamaan jam 11.59 malam.

CONTEST DUIT RAYA DELICIOUS-CUPPIES!

CONTEST DUIT RAYA DELICIOUS-CUPPIES!

Macam mana nak duit raya dari Delicious Cuppies... senang jer...
1. Kena ada blog sbb nak kena wat entry..
2. Copy banner atas nie, letak sebagai permulaan entry.. link kan gmbr ke entryPROMO RAMADHAN-SYAWAL
3. Entry tue mesti tentang contest nie dan promo ramadhan-syawal..
4. Siap semua.. comment kat entry nie.. tgglkan nama,email & link entry tersebut..
5. Lagi satu, entry itu mesti jadi sticky post blog anda sehingga 25 August 2011.
6. TIGA pemenang akan di pilih dari random.org


JOM PI SINI LAK..

Animated Emoticons


OFFER SEMPENA BULAN RAMADHAN & SYAWAL

Mini Cake @ RM15
(Bekas aluminium 8X4 wt cover)

Choc Moist / Butter Cake / Choc Sponge / Red Velvet
Topping: Choc Gnch / Creamcheese / Choc Fresh Cream



Biskut Lapis Cheese @ RM25
Bekas plastik 6"X6"



Cheese Tarts & Almond Choc Tarts
(mini size - diameter 1.5inch)

min order 25pcs @ RM23


T & C;
- Boleh order thru email/sms dgn subject PROMO RAMADHAN-SYAWAL.. Please make sure email/sms tue ada all details + nama sekali yer... NO NAMES NO REPLY..

- SELF PICK UP ONLY YER.. @ Bandar Sri Permaisuri, Cheras, KL.


WANIEZ CRAFT 1ST GIVEAWAY

KLIK BANNER UNTUK JOIN.

WANIEZ CRAFT 1ST GIVEAWAY
DIANJURKAN OLEH..

JOM RAMAI-RAMAI JOIN.
TARIKH TUTUP
26.08.2011

Wednesday, August 24, 2011

Tuesday, August 23, 2011

Monday, August 22, 2011

1st Giveaway Hari Raya by Wati Coklat

KLIK BANNER UNTUK JOIN

1st Giveaway Hari Raya by Wati Coklat

-TAG-
AZWA, ASYIKIN, ATIRAH
Tarikh tutup penyertaan : 25 Ogos 2011

Sunday, August 21, 2011

shiema sufian nak bagi duit raya!

KLIK BANNER UNTUK JOIN..

shiema sufian nak bagi duit raya!
DIANJURKAN OLEH...

Komen saya tentang blog shiema..
S - Sangat Cantik
H - Hebat
I - Intelligent
E - Elegan
M - Menarik
A - Antara tercantik

Thursday, August 18, 2011

Jom Join Bloglist Birumuda91 dan Menangi Hadiah Misteri

KLIK BANNER UNTUK JOIN..


1. buat satu entri ringkas dengan tajuk " Jom Join Bloglist Birumuda91 dan Menangi Hadiah Misteri"
2. letakkan banner Birumuda91 dan linkkan ke entri ini..
3. follow blog Birumuda91 dan like fanpage Birumuda91 untuk mengetahui update dari Blog ini.. [butang follow kat atas dan like fanpage di sebelah kanan anda]
4. tinggalkan link entri anda dibahagian komen entri ini..

Wednesday, August 17, 2011

Contest Raya!

KLIK BANNER UNTUK JOIN.



JOM TEKA ADA BERAPA " DELIAGARDEN" DALAM KOTAK NI..

clue : ukuran diameter box = 18.5 inci
tinggi box = 2.5 inci

Giveaway Raya By Miss Nadya

KLIK UNTUK JOIN

Giveaway Raya By Miss Nadya
DI ANJURKAN OLEH..

Giveaway for Ramadhan

KLIK UNTUK JOIN..


JOM JOIN Giveaway for Ramadhan
Dianjurkan oleh..


Hadiah yang saya idamkan ialah ini..
AC 004

Kad Raya + Duit Raya Fairus Ibrahim

KLIK BANNER UNTUK JOIN.

Jom semua join GA dari blog

tag
-shera haifa-
-azwa-
-aisyah-

Saya nak hadiah raya ~ giveaway

KLIK BANNER UNTUK JOIN..

Saya nak hadiah raya ~ giveaway

dianjurkan oleh..


Duit Raya Giveaway AdanyaKauUntukku


KLIK UNTUK JOIN..

Duit Raya Giveaway AdanyaKauUntukku

Dianjurkan oleh..


tag
http://aisyahhumaira99.blogspot.com/

GA duit raya dari niera

KLIK UNTUK JOIN..


GA duit raya dari niera
Dianjurkan oleh..

Pendapat saya tentang blog Aisyah
-Blog ni simple tapi menarik, dengan colour tema
warna pink.. memang sesuai la..
cantik..

saya tag..

Tuesday, August 16, 2011

RAMADHAN GIVEAWAY !

KLIK BANNER UNTUK JOIN..

Kontest Menang Duit Raya

KLIK BANNER UNTUK JOIN..


Dianjurkan oleh..


JOM SEMUA JOIN KONTEST NI..
HADIAH YANG DIJANJIKAN SANGAT MENARIK.
ANTARA HADIAH YANG MENARIK PERHATIAN SAYA IALAH
PRODUK VCO
KALAU DAPAT MENANG PRODUK VCO NI
MEMANG SYOK LA.
JOM TENGOK APA ITU VCO..


vco capsules Cara Pengambilan VCO Softgel
HA INI LAH VCO.

VCO adalah ”Virgin Coconut Oil” atau minyak kelapa dara. Sebenarnya, minyak kelapa dara yang diproses tanpa menggunakan haba atau kimia menyimpan pelbagai khasiat yang tidak diketahui umum.

Kajian ke atas minyak kelapa dara telah dilakukan oleh pakar-pakar negara Barat sejak awal tahun 1930an lagi. Kebanyakan kajian dilakukan ke atas penduduk di Kepulauan Pasifik di mana kelapa menjadi sebahagian besar pemakanan harian.

Pakar-pakar tersebut merumuskan bahawa suatu kandungan yang terdapat dalam kelapa yang dipanggil lemak tepu dapat memberi pelbagai kesan positif ke atas kesihatan manusia.

Sebab itulah penduduk Kepulauan Pasifik begitu sihat dan mempunyai kadar berat badan dan ketinggian yang begitu baik. Mereka juga didapati tidak mengalami penyakit kronik seperti jantung atau kanser.

”Minyak kelapa dara adalah minyak paling menyihatkan di dunia
Dr. Bruce Fife
Director of the Southern Colorado
Chapter of the Weston A. Price Foundation

Kebaikan VCO

1-Menghilangkan parut jerawat dan strechmark bagi wanita yang hamil.

2-Kulit tidak mengalami sebarang masalah jerawat, berminyak dan kering.

3-Membantu mengurangkan berat badan dengan meningkatkan angka metabolik.

4-Mencegah risiko penyakit jantung dan kadar kolesterol yang tinggi.

5-Melembutkan kulit muka dan memberi perlindungan dari sinaran matahari.

6-Meningkatkan tenaga dan daya tahan fizikal dan mental.

7-Memperbaiki pencernaan dan penerapan vitamin-vitamin.

8-Melindungi tubuh daripada kanser.

9-Menyusutkan jerawat dengan cepat.

10-Melancarkan kitaran haid dan menyeimbangkan hormon

11-Batuk dan selsema cepat hilang serta melegakan pernafasan.

12-Mengurangkan tidur berdengkur.

13-Melawaskan pembuangan air besar dan air kecil.

14-Mengurangkan keadaan mudah lapar.

15-Sebagai agen pelincir dalam hubungan suami isteri.

16-Memperbaiki kandungan asid dalam rahim.

17-Mengekalkan kesuburan bagi kaum lelaki/wanita terutamanya yang telah berkahwin.

18-Amat baik bagi mengatasi masalah MONOPOS bagi kaum wanita (memperlambatkan proses)

NFO VCO : AMAT SESUAI UTK IBU MANGANDUNG , ORANG YANG BERDENGKUR DAN JUGA YANG SEDANG DIET SEPERTI PB


P/S ** TERINGIN JUGAK NAK TRY.. HEHEHE**

Kontest Hari raya ini di anjurkan oleh puanbeeDOTcom dengan kerjasamamyglobalnetwork dan hadiah di taja oleh Myglobalnetwork, UpProfits , Agent Top up , Adamhaiqal , Oraitlah.com , Lela Lelord , kakpah , Chipscokelat , Esempoi ,juenita mary kay , mindasasterabahasa , Kakpah k-POH , my.mustafa , ctHoney kraft , ummieross , malaysianetworks.com , Dins Blog , kak ros , BEAUTY KOREAN LENS. , Afiffuddin.com , warnnie , ainunmardhiyyah

25/7/2011 – 25/8/2011



#1 GIVEAWAY KECIK : LOVE AND YOU

KLIK UNTUK JOIN..


saya nak MENANG GIVEAWAY KECIK


Monday, August 15, 2011

Sunday, August 14, 2011

SECOND GIVEAWAY HAJAR AZMAN

KLIK UNTUK JOIN..

saya tag

Jom Join Cabutan Bertuah by Ordervco & Raflessia Collection !

KLIK BANNER UNTUK JOIN..

Jom Join Cabutan Bertuah by Ordervco & Raflessia Collection !


15 August 2011

GIVEAWAY Special KECHIK ITU COMEL

Kechik Itu Comel
KLIK BANNER UNTUK JOIN..


JOM RAMAI-RAMAI JOIN.. HEE...

HADIAH JOM TENGOK..

HADIAH PERTAMA..


HADIAH KEDUA

GA | Happy Birthday Ayesha Ramlee.

KLIK BANNER UNTUK JOIN..

PUKUL BERAPA AYESHA DILAHIRKAN?
b) 10:04 PM

SAYA TAG
-AZWA-

SELAMAT HARI LAHIR BUAT AYESHA..

Giveaway [sitiatikah.com] Bulan Ramadhan

KLIK BANNER UNTUK JOIN..


Giveaway [sitiatikah.com] Bulan Ramadhan

Dianjurkan oleh..

sitiatikah.com


Sponsor :-

Hamba Allah