Saturday, September 17, 2011

Contest Duit Raya CERIA AIDILFITRI 2011 dari shakiddo.com


Contest Duit Raya CERIA AIDILFITRI 2011 dari shakiddo.com

nak join klik link atas ni yep..

hehe.. macam best jep contest ni.. Rugi tak join..
so.. jom ramai-ramai join..
Animated Emoticons

Kebetulan Jumaat Lepas saya pergi beraya Rumah Bos..
Jadi sempat la snap pic beberapa keping..
boleh la saya join kan3..

CONTEST INI DIANJURKAN OLEH..

Tugasan:

1) Ambil gambar anda berhari raya aidilfitri pada bulan syawal dan tahun ini sahajadan masukkan di blog anda. Konsepnya adalah CERIA AIDILFITRI. Bermakna, segala gambar anda yang menunjukkan cerianya aidilfitri anda! Dan perlu ada gambar anda tak kira anda dengan isteri, anak, mak, ayah, atuk, nenek, tunang, kengkawan opis, sekolah atau sebagainya tetapi MESTI ADA GAMBAR ANDA!

2) Link kan juga sponsor hadiah iaitu hazmanfadzil.com dan shakiddo.com . Terima kasih kepada abang aku nih. Jom terjah blog dia jugak. Kami blogger double trouble brother!! hehehe..


TUGASAN DAH DIBUAT..

JOM TENGOK..

Animated Emoticons

Rumah Bos Kami pergi..
Beraya Sakan Sampai Tengah Hari..
Nasib ingat nak Snap gambar ini..
Boleh la join Contest Ni..
Animated Emoticons

Makan-makan jangan tak makan..
sampai perut rasa kenyang...
Bila makan jangan kita lupakan..
Pada Shakiddo Yang tersayang..
Animated Emoticons


1 comment:

KiD said...

tq yea kerana join.. penyertaan anda di semak. good luck! nantikan result esok.